Vi gleder oss allerede til neste sesong etter knallsterk avslutning. (foto: Chelsea)

Som Fabrizio Romano har Christian Falk sine tentakler rundt i de største klubbene i Europa. Den tyske overgangsjournalisten melder også fra det som skjer og ikke skjer i Premier League, nå kommer interessante meldinger fra London.

Vi kan fortsatt ikke helt komme over at Mauricio Pochettino ikke leder Chelsea neste sesong, men har flyttet fokus på den viktige neste trenersigneringen til Todd Boehly og gjengen, som ikke tåler å bli feil.

LES: The Athletic melder Ratcliffe tråkker hardt på bremsen hos Manchester United

Ifølge Falk bør vi holde et godt øye på dansken Thomas Frank. Brentford-manageren har selv uttalt han «helt sikkert» starter sesongen hos the Bees, men når han er linket til jobben hos Manchester United, Chelsea og Bayern München, kan tilbudet blir for godt til å takke nei for dansken uten dårlig tid, som han selv beskriver situasjonen sin.

Sky Sports meldte tidligere i måneden Frank er en av toppkandidatene til Chelsea-jobben, overgangsjournalist Falk hevder det nå pågår en prosess bestående av flere møter mellom Frank og Chelsea-ledelsen. Ifølge tyskeren er det ikke gjennomført bare et «meet and greet»-møte, her jobbes det for å bli kjent nok til å vurdere om neste Chelsea-trener heter Thomas Frank.

ENGELSKE KLUBBER: Liverpool går ikke i Manchester United-fella

Spennende.