(c) MoldeFk: Leo Skiri Østigard

Moldes unge midtstoppertalent Leo Skiri Østigard skrev i for noen uker siden under en treårskontrakt med klubben. – Han satt på benken på søndag da Molde på hjemmebane kjørte over Sandefjord 5 – 0. 

Han skjønner det er litt igjen for å komme inn på førsteelveren til Molde og da er det bare en ting som gjelder. – Kamptrening.

Det er flere klubber som har ønsket å låne Leo og nå har han bestemt seg for klubb

– Jeg har mest lyst til å spille i Molde. For meg handler det nå om å få spille mest mulig fotball, og jeg valgte Viking fordi jeg kommer til å få mye mer spilletid enn jeg ville fått i Molde, sier Leo Østigård til Åndalsnes Avis.

Han håper å hjelpe Viking til direkte opprykk til eliteserien igjen, samtidig som han håper å komme tilbake til et Molde-lag som er med i kampen om seriegullet.

Les: Det går ihvertfall ikke å hoppe over

– Jeg kommer tilbake til Molde i sommer, og da vil jeg være i kanonform. Jeg gleder meg til denne utfordringen, og jeg gleder meg allerede til å være på plass hjemme i Molde igjen. I sommervinduet kan det bli solgt flere midtstoppere som kan gjøre det enklere for meg. Da blir det ikke så lett å sette meg på benken, når jeg kommer tilbake med enda mer erfaring og flere kamper i kroppen, sier Leo Østigård.

Sjekk ut oddsen