Nå er FC Midtjylland midtbanespiller Evander snart ferdig polert for salg. Den danske storklubben har hatt stor glede av Evander i fire år, men nå skal han selges. – Sportssjef Svend Graversen sier imidlertid det trengs noen flere gode prestasjoner før salg er aktuelt.

Sportssjefen forteller han ønsker mer av det samme som han så fra Evander i mandagens duell mot AaB i Superligaen. – Det ble et straffemål og i en godt gjennomført kamp.

Les: Politiet: «ufyselige» VIF-supportere angrep barn

Den brasilianske profilen har snart representert Herning-klubben i fire år, og dermed bør han helst selges til en klubb i en større liga.

Det sier sportsdirektør Svend Graversen i et intervju med B.T., da det ville vært et slag for klubbens brasilianske prosjekt.

Det krever imidlertid at Evander kan fortsette å levere varene, slik han gjorde på MCH Arena tirsdag. «Det er hundre prosent opp til Evanders prestasjon. Han må levere, som han gjør i dag, gjentatte ganger. Da har han et potensial som er større enn for Midtjylland – for en topp 5-liga i Europa»

Les: Blir den best betalte i Premier League

Evander kom til FC Midtjylland fra Vasco da Gama i 2018, hvor det siden har blitt 142 kamper med 41 mål og 30 assist som resultat.