Skal ha sagt nei takk til 3,5 millioner i uken og sagt ja til Real Madrid

Her er det plass til kreativitet. (foto: chelsea, twitter)
Top Article ad

Det er ingen som følger med på fotball som ikke har fått med seg at Real Madrid har en våt drøm om å signere Eden Hazard. Chelsea har definitivt ikke lyst til å gi fra seg det som veldig mange mener er verdens beste spiller. – Han havnet på 8.plass i årets gullball kåring og slapp med det å tverke.

Les: Luka Modric og Ada Hegerberg er verdige Ballon d’Or vinnere

Chelsea manager Maurizio Sarri skal ha tilbud Eden Hazard 3,5 millioner i uken, sammen med tilbudet en klar beskjed om at han snart må bestemme seg.

Spanske Onda Madrid skriver at Real Madrid og Eden Hazard er enige om betingelsene rundt en overgang sommeren 2019.

Nå gjenstår det i så fall for klubbene, Real Madrid og Chelsea, å bli enige om en overgang for den fotrappe belgieren.

Betsson: Deler ut 1 million i ekstra cash, 20 000 kroner hver dag og 500 000 kroner til en lykkelig vinner. Se mer i Betsson sin julekalender.

I forkant av Chelseas møte med Wolves onsdag uttalte Chelsea-manager Maurizio Sarri at de ønsker at Hazard blir, men at det hele er opp til spilleren selv. Hazard har kontrakt ut 2019/20-sesongen, så om Hazard ikke skriver under på en ny kontrakt og Chelsea ikke vil la ham gå gratis, må de selge ham sommeren 2019 eller i januar 2020.

AS skriver at Chelsea verdsetter Hazard til 170 millioner euro, men at Real Madrid håper å senke overgangssummen ved å la Mateo Kovacic (som er i Chelsea på lån fra Madrid i øyeblikket) gå motsatt vei som en del av avtalen.