Samme trener, samme spiller, totalt endret resultat. (foto: united, twitter)

Manchester United måtte droppe flyet og ta bussen til Newcastle på grunn av dårlig vær og tekniske problemer. Ikke optimal oppkjøring, men ingen grunn til å forklare hvorfor Marcus Rashford nok en gang går av banen uten scoring. For etter 1-0 tapet mot Eddie Howe og gjengen, var det helt tydelig at Rashford står høyt oppe på må-fikse-lista til Erik ten Hag.

Før forrige sesong var det flere fotballeksperter som varslet Rashford på vei bort. Den tidligere akademispilleren virket fjern og umotivert, Rashford svarte med en heidundrandes sesong med 30 scoringer og 11 assists under Ten Hag. Den engelske landslagsspilleren gjorde seg fortjent til forlengelse og et kraftig lønnshopp, så kom sommer og sesongoppkjøring.

LES: «Vi måtte ikke røre Messi på trening»

Vi venter fortsatt at 26-åringen skal våkne.

På lørdag tok Ten Hag Rashford av banen etter en time. Etter kampen var det en tydelig oppgitt United-manager som fikk spørsmål om Rashfords totale fravær av scoringsevne (2 mål på 18 kamper).

-Jeg skal ha en prat med ham og ikke prate om det til mediene, svarer Ten Hag kort etter kampen.

Paul Scholes likte heller ikke reaksjonen til Rashford da han var tydelig oppgitt over å bli byttet ut.

-Hvorfor var han overrasket? Jeg forstår det ikke. Hvorfor syntes han han skulle være på banen. Han gjorde mer skade enn nytte. Markus hadde en forrykende forrige sesong, men når han oppfører seg som han gjør, så tror jeg ikke det er bra for laget. han er en av de erfarne spillerne nå, en de unge ser opp til, sier Scholes ifølge Daily Mail.

LES OGSÅ: Spissen med 130 scoringer i Championship har sendt åpen søknad til Ryan Reynolds

Forrige sesong var Alex Ferguson bekymret for at Manchester United var for avhengig av Marcus Rashford sine scoringer. De røde djevlene er fortsatt avhengig av scoringene hans, problemet denne sesongen er at de er totalt fraværende.

Det er bare å følge med på twitterkontoen til Manchester United for å skjønne endringen. Forrige sesong var Marcus Rashford posterboy og alltid tilstedeværende på bilder fra før, under og etter kampene. Nå avbildes den engelske landslagsspilleren sjeldnere og sjeldnere.

En stjerne har sluknet.