Eric Dier og Dele Alli(foto: dier, twitter)

Angrepsrekka til Tottenham er allerede kraftig svekket, på grunn av Asia-mesterskapet og skader. I dag kom det enda en dårlig nyhet, Dele Alli blir borte fra fotballbanen til mars med en hamstringskade.

På slutten av helgens 2 – 1 seier for Tottenham mot Fulham kunne man se en haltende Dele Alli. Det passer ekstremt dårlig at Alli blir ute, mens Harry Kane og Son Heung-min er ute og tredjeplassen i Premier League skal forsvares.

Son Heung-min kommer ikke hjem med det første, han spiller fantastisk i Asia-mesterskapet i de Forente arabiske emirater, Sør-Korea spilte seg tirsdag fram til kvartfinale og slik det ser ut nå kan det gå hele veien til finale.

«Etter MR-undersøkelse og kliniske tester kan vi bekrefte at Dele Alli har en hamstringskade. Han skal ta fatt på en periode med rehabiliteringsøvelser med vår medisinske stab, og vi venter at han kan være tilbake på trening tidlig i mars», heter det i en uttalelse fra klubben.

Les: Tottenham mister sine to beste foran mål i en meget viktig periode

Alli mister en rekke viktige kamper, deriblant mesterligakampene mot Borussia Dortmund.

Han mister også semifinaleretur og eventuell finale i ligacupen, minst en FA-cupkamp og en rekke viktige Premier League-kamper. Tottenham er nummer tre på tabellen i eliteserien.

Eric Dier er friskmeldt etter blindtarmoperasjon og kan rykke inn for Alli i ligacupkampen mot Chelsea torsdag. Fernando Llorente har vikariert for Kane.