En ting er helt sikkert, selv om Jesse Lingard er ute i kulden hos Manchester United manager Ralf Rangnick kommer ikke 29 åringen til å bli arbeidsledig. For 22 år siden tok den angripende midtbanespilleren på seg Manchester United drakt for første gang. – Nå er det bare noen måneder igjen av hans kontrakt og verken Manchester United eller Jesse Lingard er, når ting har blitt som det har blitt, ikke interessert i en forlengelse.

Fire klubber jager Lingard og forhandlinger er allerede startet med to av dem.

Les: Italiensk media: Divock Origi har valgt klubb

I fjor vår var han på lån hos West Ham og revitaliserte sin karriere, de har siden vært interessert i å få Jesse Lingard permanent, det er i hvert fall hvis vi skal tro uttalelser fra i fjor høst vanskelig. – Lingard har sagt at hvis han først skal bytte klubb fra Manchester United så foretrekker han utlandet og Serie A, trolig med en hadde han en gjenforening med Jose Mourinho i tankene som for tiden er keiser i Roma.

Overgangsjournalist Nicoló Schira melder at West Ham, Newcastle, AC Milan og Roma alle opptatt av å signere Lingard.- Vel !! – I går var det «meet and greet» med den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimovic så vi har en anelse om hvor han lander..

Totalt har Jesse Lingard scoret 35 mål og 21 målgivende på 229 kamper i United-trøya.