Løfter taket på tribunene. (foto: liverpool, twitter)

Han har ledet Liverpool siden 2015, i den røde delen av byen vil han huskes som en av de største trenerne for den stolte klubben. De siste sesongene har Mester Klopp blitt varslet på vei bort fra klubben, tyskeren har svart med å fortsette ufortrødent videre. På fredag kom det derfor som en gedigen sjokkmelding på Liverpool-supporterne at Klopp nærmer seg slutten.

-Jeg kan godt forstå det er mange som er i sjokk akkurat nå, men jeg kan forklare beslutningen, eller i hvertfall prøve, begynner Klopp på klubbens hjemmeside.

LES: Manchester Citys bomsignering kan endelig kickstarte karrieren!

– Jeg elsker alt ved denne fotballklubben. Jeg elsker byen, jeg elsker supporterne, men når jeg tar denne beslutningen, viser jeg at det er den rette å ta, forteller mesteren i et lengre intervju på hjemmesiden.

Tårene renner hos Liverpool-supportere verden over. I sommer er Klopp-æraen over.

F7: Jens Petter Hauge får tøff konkurranse fra en av Frankrikes mest lovende vinger