Hvis du synes det var dyrt for et år siden da TV 2 økte den veiledende prisen til distributørene fra 499 kroner til 699 kroner så holder du trolig på hatten i dag. – Nå økes prisen ytterligere. Den nye prisen er opp 200 kroner eller 30 % til 899 kroner.

TV stasjonen forsvarer den ekstreme prisøkningen med at de har rettighetene både til Champions League,, Premier League, La Liga og landslagsfotball. – Dessuten skal de trolig melke så mye ut av Premier League før rettighetene går videre til Nent. – De som er gode med kalkulator har funnet ut av prisen er opp med omtrent 80% på et år.

Les på Popidol: Alt klart for Norges største 17. maitog i Minecraft

«Vi snakker om et helt nytt sportsprodukt, og etter hva jeg kjenner til har det aldri i historien blitt tilbudt et slikt komplett fotballprodukt på TV noensinne som det TV 2 kan tilby til høsten» sier kommunikasjonsdirektør i TV 2,Sarah Willand, til Kampanje.

«Vi skulle gjerne unngått den prisgaloppen som er på fotballrettigheter. Det er enorme pengesummer i og rundt internasjonal fotball, men fotball generelt og engelsk fotball spesielt er ekstremt populært i Norge og med den knallharde konkurransen om disse rettighetene så skyter prisen i været. Skal vi være med i kampen om disse rettighetene så er det den prisen vi må betale»

Les: PSG har definitivt en plan for Sergio Ramos

Det er ikke sikkert hele prisøkningen kommer til deg, ulike distributører priser sine produkter forskjellig.