Sivert Heltne Nilsen

Ting er i ferd med å ordre seg for Brann etter en trøblete periode, vi i Sporten har langt større forventninger til Bergenslaget etter at tidligere Rosenborg hovedtrener Kåre Ingebrigtsen overtok tømmene i høst. – Det kan være tidligere Brann (2015-2018) spiller Sivert Heltne Nilsen også har fremtidstro og er enig med oss at de ikke snuser på nedre halvdel av tabellen i år. (Endte på 10.plass i Eliteserien)

For litt siden startet rykter om at Brann hadde startet forhandlinger om en mulig forgang for Elfsborgs norske midtbanespiller. Bergens Tidene bekrefter Brann trenerens interesse: «Jeg har sett Sivert både i Danmark og i Sverige. Han har utviklet seg mye»

Les: PSG har endelig manageren som kan lede barnehagen til Champions League-triumf

Før han flyttet til Elfsborg, spilte Heltne Nilsen i danske Horsens. Ingebrigtsen mener at oppholdet i Danmark og Sverige har gjort den 29 år gamle midtbanespilleren bra.

  • Kvaliteten på pasning er bedre fordi fotball i Danmark og Sverige er mer pasningsorientert og Sivert har absolutt tatt et skritt på det punktet.

Heltne Nilsen spilte i Brann mellom 2015-2018. Samtidig som nordmannen er på vei bort fra Elfsborg, er de knyttet til dansken André Rømer som for øyeblikket spiller i Randers.

Les: Aalesund-spiller ettertraktet i det store utland