Ikke akkurat noe å si på beliggenheten. (foto: everton, twitter)

Liverpool har to klubber som trekker supportere fra alle verdenshjørner. For Everton har Goodison Park tjent godt som stadion siden 1892, nå har den blå delen av byen planer om å ta et steg inn i fremtiden – og invitere rundt 20 00 ekstra supportere inn til fest.

Vi hadde tårer i øynene da White Hart Lane ble pensjonert til fordel for supermoderne Tottenham Hotspur Stadium, men måtte etter hvert innrømme at fotballopplevelsen ikke akkurat ble forringet – tvert imot.

Les: Nekter samtaler med Diego Costa

Så når også Everton skal tilby 52 888 tilskuere (mot 29 572 i dag) en helt ny hjemmearena med utsikt mot elva ved Barmley-Moore Dock, da kan vi ikke si noe annet at vi gleder oss.

På fredag ble det siste hinderet passert, da Everton fikk den endelige godkjenningen fra den britiske regjeringen om å bygge ny stadion.

Les på F7: NRK gjentar festen de fikk hundrevis av klager på

Ancelotti har vist at det er mulig å yppe med toppen i Premier League, nå skal det rigges for å tjene godt på den gryende sportslige suksessen. Vi tipper Merseyside-derbyet med over 50 000 tilskuere skal få grunnen til å ryste.

Les: Bruno Fernandes skal friste landslagskollega