Sir Alex Ferguson flopp på vei tilbake til Premier League

2267
Shinji Kagawa

Selv den legendariske skotske Manchester United manageren Sir Alex Ferguson kan ta feil fra tid til annen.   Da Shinji Kagawa i 2012 ble hentet fra den tyske storklubben Borussia Dortmund var det til trampeklapp fra Manchester United fans. – Den japanske midtbanespilleren var kjent for å ha en nesten magisk passningsfot og han ble sett på som en ekstremt kreativ spiller. 

Shinji Kagawa fikk sin offisielle debut for Manchester United i seriepremieren borte mot Everton 21. august 2012, i en kamp Everton vant 1–0. Med hans overblikk, kreativitet og pasningspill, viste Kagawa at han ville kunne bli en kommende stjerne i Premier League. – Tidenes målscorer for Manchester United Wayne Rooney takket Kagawa etter kampen for å levere han ballen gang på gang innpakket i silkepapir.

Les: Blir den best betalte spilleren i Premier League

En lovende start og uten tvil et stort talent slo aldri helt til på Old Trafford, det ble 6 mål og 57 kamper før Manchester United to sesonger senere solgte han tilbake Borussia Dortmund for halve prisen.(8 millioner euro)

Sir Alex Ferguson har innrømmet i samtale Jürgen Klopp som både solgte og kjøpte Shinji Kagawa som manager for Borussia Dortmund (2008 til 2015) at han ikke lykkes med å få ut det beste i ham.  – Klopp klarte med andre ord noe tidenes manager ikke klarte.

Les på Popidol: Lanserer Disney+ og fjerner nesten alt fra Netflix

Den nå 29-år gamle midtbanespilleren sliter med tillit i Tyskland og skal være tilgjengelig for andre klubber i januarvinduet.

Ifølge TalkSport skal West Ham og Everton være opptatt av å se om hans magiske pasninger kan komme tilbake til balløya.  Et bud må ligge på 125 millioner kroner for Kagawa. – De skriver ikke noe om Jürgen Klopp som hadde meget god erfaring med Kagawa ønsker ham til Liverpool.

På søndag er det byderby i Manchester, gjett utfallet av kampen og vinn hos Betsson