Paul Pogba gidder å løpe når han har det franske flagget på brystet.

Det går fra vondt til verre i Manchester United om dagen. Etter 1 – 0 tapet mot Everton på lørdag er ikke verdens største klubb for øyeblikket ikke engang kvalifisert til å møte Bodø/Glimt i neste års Conference League. – Fansen blir stadig mer frustrert og planlegger en aksjon neste Premier League kamp.

Men det er ikke bare fansen som er frustrert!.

Les: Nok en Arsenal-spiller på utleie som er strålende fornøyd med å være borte fra Emirates

Manchester United tilbyr en gigantkontrakt til Paul Pogba som har subbet rundt hele sesongen. Av en eller annen merkelig grunn ønsker sjefene på Old Trafford at franskmannen skal bli i klubben.

The Mirror melder i dag at det har skap sterke reaksjoner blant lagkameratene. Så sinna er mange spillere at en kilde for klubben advarer om opprør i Manchester United dersom Paul Pogba signerer kontrakten.

Paul Pogbas kontrakt med Manchester United går ut til sommeren og franskmannens fremtid er usikker. Britisk presse har tidligere meldt at United har tilbudt Pogba en grunnlønn på 400.000 pund i uken. Med bonuser kan lønnen stige opp til 500 000 pund, omtrent seks millioner kroner, noe som ville gjort Pogba til hele den best betalte spilleren i Premier League.

Tilbudet til Pogba skal ha skapt sinne i blant spillerne som reagerer kraftig. Midtbanespilleren er ikke verdt en så høy lønn.

SISTE: Arsenal og Manchester United kjemper om Neves

Paul Pogba spiller ikke regelmessig, har sterkt varierende prestasjoner når han spiller og har ingen problemer med å snakke om å forlate Manchester United.

En kilde for klubben sier til The Mirror at det vil bli et opprør blant Pogbas lagkamerater dersom franskmannen aksepterer tilbudet og blir på Old Trafford. «Noen spillere sier at det ville være feil av ham å tjene dobbelt så mye som dem når han så vidt starter en kamp og snakker om å dra hele tiden»

Pogba har blitt ryktet til Paris Saint-Germain, Juventus og Real Madrid foran sommervinduet. 29-åringen, som er oppvokst ved Uniteds ungdomsakademi, returnerte til Old Trafford etter fire år i Juventus mellom 2012 og 2016. Denne sesongen har Pogba startet 19 kamper for klubblaget.

Legende+: Noen som husker den legendariske Manchester United-kampen med Ronaldo og Solskjær i 2007?