West Ham kan endelig løfte en pokal!!

Endelig etter å ha «ventet» i 43 år og en elendig Premier League sesong på kanten av stupet kunne London-klubben West Ham glede seg å løfte Conference League trofeet.

Den 7.juni vant West Ham 2 – 1 over Fiorentina på Eden Arena i Praha, selv om det stort sett bare var jubelscener fra fansen som hadde tatt turen, var det noen som ikke klarte å beherske seg.

Said Benrahma scoret det første målet for West Ham etter en hands i det 62 minutt. Umiddelbart etter straffesituasjonen kom utligningen, bankes ballen høyt mot Nicolas Gonzalez som header ballen inn i boksen til Bonaventura. Sistnevnte prøver seg på volley og ballen sniker seg inn forbi Areola. 1-1 etter 67 minutter. I det 90.minutt vinner West Ham kampen. West Ham tar ledelsen på tampen! Jarrod Bowen sender West Ham til himmels. Bowens løp er perfekt. Han stormer alene mot mål og triller ballen i nettet. 2-1 til West Ham!

Les: BBC: Manchester United eiere snakket med PSG-styreleder Nasser Al-Khelaifi om sjeik Jassim bin Hamad Al Thanis bud

West Ham blitt siktet av Uefa etter oppførselen til fansen deres i Conference League-finalen.

Fiorentinas kaptein, Cristiano Biraghi, pådro seg et kutt i hodet etter å ha blitt truffet av en av flere plastbeger som ble kastet mot ham fra slutten med West Ham-supportere da han gikk for å ta en corner i første omgang. Den engelske klubben er også siktet for en invasjon av spillefeltet.

Les: Andrea Radrizzani har solgt Leeds med milliard rabatt

Fiorentina har landet to siktelser knyttet til tenning av fyrverkeri og kasting av gjenstander.

Uefas kontroll-, etikk- og disiplinærorgan (CEDB) vil avgjøre saken etter hvert.

LES: Football-Insider: Declan Rice har sagt «Yes!»