Ung, har fart, teknikk, styrke, fotballintelligens - og er venstrebeint (foto: villareal, twitter)

Den ruvende backen Antonio Rüdiger blir svært vanskelige for Chelsea å erstatte selv i normale tider, men med hendene bundet på ryggen er det enda vanskeligere. – Mens alle andre klubber kan gi lovnader om fremtiden må London-klubben vente på nye eiere.

Antonio Rüdiger som er på utgående kontrakt (som heller ikke kan forlenges før nye eiere er klare) skal i prinsippet være enig med Real Madrid. «Los Blancos» har lovet han en sentral rolle på laget og hvis alt går etter planen en fremtidig kaptein.

Les: Pep Guardiola følger Jürgen Klopps eksempel

Chelsea har identifisert en erstatter i det sentrale forsvarer, en person som er knallgod, men en helt annen type enn Antonio Rüdiger.

La Razon melder at London-klubben ønsker å rekruttere 25 år gamle Pau Torres i knallhard konkurranse med Manchester United og Manchester City. Villarreal-forsvareren, er tungt imponerende og defineres som en moderne forsvarer som er svært kreativ i oppbygging av et angrep.

Chelsea manager Thomas Tuchel kjemper for at de skal få til en overgang så snart det er teknisk mulig. Han er sikker på Pau Torres raskt vil ta kontroll over forsvaret.

25-åringen skal ha en utkjøpsklausul på 60 millioner euro. En klausul som aktiveres i sommer og gjelder frem til overgangsvinduet stenger i august.

Les: Spektakulær Cristiano Ronaldo nyhet

Torres, som har kontrakt til 2024, tok seg gjennom Villarreals akademi og i tillegg til en utlånsperiode i Malaga, har han spilt for La Liga-klubben gjennom hele karrieren. Totalt har det blitt 128 kamper i den gule drakten.