Harry Kane og Dele Alli

Det er ingen hemmelighet at den 25 år gamle angripende midtbanespilleren fra Milton Keys har vært skikkelig ute i kulden. – Såpass ille har det vært at alt av presse har vært 100% sikre på at han ille finne utgangsdøra så fort som mulig.

Men nå har noe skjedd!

Da Tottenham entret gressmatta på Tottenham Hotspur Stadium på søndag var det med Dele Alli i startelleveren. Det var første gang i Premier League at manager Antonio Conte ga startplassen til den tidligere Spurs-stjernen, og det ser ut til at det meget godt kan skje igjen.

Dele Alli får nemlig skryt av Antonio Conte for prestasjonen mot Liverpool, men treneren skulle gjerne sett at Alli hadde litt mer «skarphet».

Les: Spansk media: Barcelona har satt to krav til Cavani

Den italienske manageren har satt et nytt system som Dele Alli passer perfekt inn i. «Dele Alli spilte en god kamp. I denne formasjonen med tre sentrale midtbanespillere kan han enkelt spille på midten og han har en sterk fysikk.

Hvis han hadde vært litt mer effektiv, så kunne han også scoret, men den samlede prestasjonen var god», sier Conte ifølge BBC.

«Det er viktig å bli klokere på spillerne jeg kan regne med i fremtiden, og jeg må finne den rette løsningen i forhold til formasjonen. Så å ha to alternativer er bra for dette laget.»

Etter kampen hadde Dele Alli følgende tre ord å meddele på Tottenham sine sider: «Loved being back»

Tottenham og Liverpool spilte 2-2 i en dramatisk kamp. Resultatet betyr at Spurs er nummer sju i Premier League.

Les: Løvinne Silje Solberg reddet alt og leverte Norge VM gull