Kayky

Det er stor glede å spore i Manchester City etter de har signert et 17 år gammelt supertalent. – Det dreier seg om Kayky da Silva Chagas som akkurat som den han sammenlignes med Neymar, bare benytter et navn Kayky.

Fluminense er klar over at de sitter på en spiller med høy verdi og har sikret seg 20 % av videresalg og bonuser, men først skal han spille hjemme i Rio de Janeiro frem til sommeren 2022.

Les: Marca: Ødegaards fremtid hos Real Madrid er avgjort

Signaturen til «nye Neymar» er et resultat av et langsiktig arbeid, overgangssummen starter på 10 millioner euro og det som skjer fremover beskrives som et tett samarbeid mellom Manchester City, Fluminense og Kayky.

På grunn av supertalentets unge alder vil han først få sin femårskontrakt sommeren 2022, da han har fylt 18 år.

Les på Popidol: Blar opp 4 milliarder for Daniel Craigs «Knives Out»

Han runder allerede mange motstandere hjemme i Brasil, der han har vokst ut av Fluminenses akademi og har scoret to mål på syv opptredener på klubbens beste lag i år.

I følge The Guardian diskuterer City også med Fluminense om en annen 17 år gammel midtbanespiller, midtstopper Metinho, skal erstatte hjemlandets sol med Manchesters regnfulle klima.

Manchester City må imidlertid styrke offensiven før den tid, da de sier farvel til Sergio Agüero i sommer, som over 10 år har scoret 257 mål på 385 kamper for klubben.