Signerer midtbanespiller fra Øygarden

(c) Bilde: Haugesund FK: Mads Berg Sande Haugesund

Torsdag formiddag ankom Mads Berg Sande Haugesund Stadion for å fullføre overgangen fra Øygarden FK til FK Haugesund. Den 21 år gamle midtbanespilleren gjennomførte først en medisinsk sjekk og signerte siden på en fireårskontrakt med sin nye klubb.


Berg Sande er opprinnelig fra Bergen og har foruten Fyllingsdalen og Fana tilbragt det siste halvannet året i Obosliga-klubben Nest-Sotra – nå omdøpt til Øygarden FK. FK Haugesunds nye midtbanespiller fikk tilsammen 29 offisielle kamper for Nest-Sotra i serie og cup og noterte seg for fem nettkjenninger i grønt og hvitt etter ankomsten til Ågotnes sommeren 2018.

Les: Bekreftet: Alexander Søderlund er ferdig i Rosenborg

«Jeg er en spiller som er glad i ball og spille de andre gode» sier bergenseren i sin første programerklæring etter å ha signert for FK Haugesund.

FK Haugesunds nye midtbanespiller står også med 23 landskamper for Norge på aldersbestemte landslag og har erfaring med å bekle flere roller på sentral midtbane.

Les: Syv klubber skandaleagent Mino Raiola har gjort fly forbanna

«Mads er en hardtarbeidende spiller med stor løpskapasitet vi har stor tro på skal utvikle seg til å bli en god Eliteseriespiller. Han hadde en meget fin sesong i Obos-ligaen i fjor og tilfører oss enda mer frekvens og energi blant alternativene i midtbaneleddet. Nest-Sotra har vist seg å være en veldig fin utviklingsarena for mange spillere de siste sesongene og Mads er nå klar for å ta et nye steg hos oss i FK Haugesund».

Mads Berg Sande har skrevet under en kontrakt med FK Haugesund som strekker seg ut sesongen 2023 og har sin første trening med nye lagkamerater i Storhall Karmøy klokken 11 på fredag.