Kalidou Koulibaly

Chelsea som de siste tiårene har blitt holdt i live av russiske oligarkpenger har alltid brukt nesten en milliard mer enn de har tjent i snitt hver eneste sesong. – Pengebruken fortsetter med nye eiere som har hentet inn penger fra amerikanske pensjonister og hemmelige fond registret i skatteparadiser.

Men selv Chelsea må gjøre valg! – The Athletic melder at det ene alternativet på stopperplass Nathan Aké nå dumpes til fordel for Kalidou Koulibaly. – Årsaken skal være prisforlangende fra Manchester City. Den lyseblå delen av Manchester forlanger et godt stykke over det Chelsea hadde tenkt seg.

Les: Jose Mourinho utnytter vakuum

Det skal også ha virket inn negativt at Nathan Aké som kom til Stamford Bridge for snart 12 år siden ikke var så glad for alle utlånene som Chelsea spiller. Til byttet han til sin siste låneklubb Bournemouth i 2017.

Opp seiler Napoli spiller Kalidou Koulibaly. Han har bare et år igjen av sin avtale og kommer billigere enn Nathan Aké. Alle avtaler skal være skal være signert og det er ventet en bekreftelse i løpet av noen få dager.

Koulibaly skal ha skrevet under på en fireårskontrakt med opsjon på ytterligere én sesong. Overgangssummen skal ligge på 40 millioner euro. Den medisinske testen skal nylig ha blitt gjennomført i London.

Les: Ronaldo og Lewandowski holder Manchester United, PSG, Bayern, Chelsea og Barcelona på pinebenken