Ivan Rakitic

Ivan Rakitic ser tilbake på en fantastisk tid i Barcelona og vil nå prøve å hjelpe Sevilla til mer suksess fremover.

Nå som manager Julen Lopetegui har fått sving på Sevilla, med seier i europaligaen sammen med kaoset vi ser i Barcelona ville jeg ikke satt pengene mine tabellen ser ut som vanlig i neste La Liga sesong.

Kroaten kan se tilbake på en tid i Barcelona med blant annet fire La Liga-titler og et Champions League-pokal, og selv om de siste sesongene verken var en suksess for Rakitic eller Barcelona, ​​har han bare gode minner fra tiden i klubben.

Les: Roma har ikke lyst å bare låne Chris Smalling

«Jeg hadde seks utrolige år i Barcelona. Jeg er veldig takknemlig, og denne endringen var ikke bare det rette tidspunktet for meg, men også for klubben», sier Rakitic til Sevillas nettsted.

«Jeg håper det blir en bedre versjon av meg som kommer tilbake til Sevilla. Jeg tror jeg fortsatt har de beste årene mine foran meg, og jeg gleder meg veldig».

«Jeg har vært heldig som har spilt flotte kamper, vunnet mange pokaler og til og med endt på andreplass til verdenscupen med Kroatia. Jeg er derfor mer moden og trygg og har fortsatt mye fotball i meg».

Les: Bekreftet: Solbakkens Europaliga-motstander sparker treneren

«Sevilla har nettopp vunnet nok et trofé, og laget har vunnet mye respekt i La Liga og i Europa på grunn av måten laget spiller på. Jeg vil bidra med hardt arbeid og prøve å gjøre laget bedre, og hvis vi kan gjøre det bedre enn forrige sesong, er det utmerket».

32-åringen Rakitic har spilt 310 kamper for Barcelona og er oppført med 149 kamper for Sevilla så langt.