Setién og Barcelona kan ødelegge for Liverpool

Blir en god uke. (foto: barcelona, twitter)
Top Article ad

Omstendigheten har gjort det til at Timo Werner nå er en av de hotteste angrepsspillerne på vinterens overgangsmarkedet.

23-åringen står for imponerende 20 scoringer og 6 assist i Bundesliga på 18 kamper denne sesongen. I tillegg har spilleren hos serieleder RB Leipzig servert 3 Champions League-scoringer.

Vi kan ikke skjønne at Leipzig har råd til å slippe Werner hvis de planlegger å rappe Bundesliga-trofeet fra Bayern, men godeste Timo har skjønt at han nå er på høyden, og legger ikke skjul på at drømmeklubben ikke bærer en Red Bull-logo.

Les: Vi ser for oss Kylian Mbappé i Liverpool-drakt de neste ti årene

Chelsea og Frank Lampard er aktivt ute for å overbevise Werner om London, mens hovedpersonen ifølge tyske Bild ønsker seg til Liverpool.

Og for å gjøre situasjonen de neste to ukene ennå mer intens: Barcelona har mistet Luis Suarez og Quique Setién trenger sårt noen som banker inn mål som det mest naturlige i verden. Ifølge spanske Sport har Barcelona også rettet kikkerten mot Werner.

Les: Bekreftet: Aston Villa har sikret seg Sander Berges lagkamerat

Dermed har Timo tre av verdens toppklubber (ja, vi inkluderer Frank og gjengen) som kurtiserer, samtidig som alternativet om å bli ut sesongen og hente hjem Bundesliga-trofeet heller ikke høres så ille ut.

Timo Werner er The Man of January, ingen tvil om det.

Så hvis Liverpool mener alvor, bør de se å kjappe seg. Barcelona kan være desperate nok til å bruke sine dypere i lommer.

Les: Igjen kaos rundt Zaha, men denne gangen snur Crystal Palace-spilleren i tide