Som skapt for fotball på balløya.. (foto: spurs, twitter)

I juli la en saudiarabisk klubb ut 25 millioner pund for Celtic-stjerna Jota. Portugiseren var klar for å fylle kontoen med saudiarabiske penger allerede som 24-åring. I oktober står den portugisiske stjerna ikke engang registrert for spill i den saudiarabiske ligaen. Fem kamper som innbytter og 200 000 pund i ukelønn rimer ikke, selv i denne ligaen. Nå jobber spilleren intenst med å komme seg ut av bakevja.

Samtaler pågår mellom den saudiarabiske klubben og Jota for å finne en løsning, portugiseren håper at han kan bli løst fra kontrakten og returnere til Europa. Vingen storspilte under Ange Postecoglou i Celtic, som hentet portugiseren til den skotske klubben. Ifølge Football-Insiders kilde jobber Tottenham med å gjenforene australieren og Jota.

LES: Fansen er rasende på Lukaku

Manor Solomon og Ivan Perisic er begge ute med skader som tar lang tid å hele, Jota spiller like bra på begge vingene som i den offensive delen av midtbanen. Hos Celtic under Posecoglou dro 24-åringen til med 15 scoringer og 12 assists på 43 kamper i den skotske The Treble-sesongen.

LES OGSÅ: Ivan Perisic forlater Tottenham

Hvis Jota jekker ned lønnsforventningene, kan dette bli skikkelig bra. En signerings-mulighet Spurs ikke kan la gå fra seg.