Lar ikke en sesong med skader ødelegge planen. (foto: psg, twitter)

Da oksen Ramos ble hentet til Paris, var det med tårer i øyekroken. El Capitan hadde hele veien planlagt å spille resten av karrieren på San Bernabeu. PSG-supporterne ventet spent på den spillende legenden, som har hevet det fotball-guddommelige Champions League-trofeet gjentatte ganger. Så startet sesongen – uten Ramos på banen.

De siste månedene har Ramos vært linket til en exit i sommer, etter at han totalt har misset 33 kamper på grunn av skade. Når spanjolen i tillegg blir hentet for å guide PSG frem til CL-titlen – og ikke engang er på banen mot Real Madrid – da blir det brumming på styrerommet og på tribunen.

Les: Villmannen Conte hadde fått skikk på Manchester United-spillerne

For fighteren Ramos skal ikke dette ødelegge siste del av karrieren.

-Jeg vil gjerne spille fire-fem år til på høyeste nivå, og deretter finne på noe nytt, begynner 36-åringen ifølge Goal.

Ramos planlegger dermed å plage angrepsspillerne i de største klubbene frem til han bikker 40.

-Jeg har to år i PSG, og vil forsøke å ta tre år, så får vi se. Så lenge min fysiske tilstand holder mål, tror jeg at jeg kan holde fokus, fortsetter Ramos.

Mr. Game Face. (foto: psg, twitter)

Les på F7: Diego Maradonas «Guds hånd» VM-drakt selges

Som ikke har planer om å trappe ned og gjøre det lettere for seg selv de siste årene i en eller annen «bakgårdsliga».

-Jeg foretrekker å spille på det beste laget i verden for å være den beste spilleren, for når det kommer til stykket er fotball en kollektiv sport, og det handler om å vinne som et lag, avslutter Ramos.

På lørdag var 36-åringen på plass fra start i 6-1 seieren over Clermont.

Vi tror Ramos når han sier han akter å holde det gående i en av de beste klubbene til han blir 40. Om dette blir med PSG, det er et annet spørsmål. Uansett, vi tar mer enn gjerne noen sesonger til med El Capitan på kamparenaen på øverste nivå. Når Ramos har bestemt seg, da står han hele løpet ut.

Les: Selger Ruben Neves for godt over milliarden og henter sin svært lovende talent uten A-lagserfaring