Ramos. (foto: psg, twitter)

Sergio Ramos har dratt på seg en haug med gule kort og også sin del av røde i løpet av tiden hos Real Madrid. Når du har voktet midtforsvaret til en av verdens desidert beste klubb i 671 kamper er kort en del av gamet. Men når du knapt har vært på banen for din nye arbeidsgiver, blir et rødt kort etter innbytte i andre omgang noe annet.

Sergio Ramos vil så gjerne. Mot Lorient som befinner seg på 15. plass i Ligue, startet PSG uten Mbappé og Neymar, men hadde Messi på topp.

Det hjalp lite å ha Ballon D´Or vinneren på banen denne onsdagen, for Thomas Monconduit sendte Lorient til pause med 1-0 ledelse etter et nydelig skudd i krysset.

PSG satte innpå oksen Ramos i andre omgang, og en heltent spanjol måtte se PSG-spillerne stange mot Lorient-forsvaret uten å finne åpningen. Helt på tampen av kampen rant det over for Ramos, som pådro seg to gule kort i løpet av fem minutter.

PSG klarte likevel å få inn en overtidsscoring av Mauro Icardi med ti mann til 1-1, noe som fortsatt holder Marseille på betryggende avstand med 13 poeng bak.

Merde. (foto: psg, twitter)

Og Sergio Ramos? Vi håper spanjolen justerer tenningsnivået noe før neste kamp han slipper til på.