Ikke akkurat kompispasning fra Ramos til Ørjan Nyland (foto: Sevilla)

Oksen Ramos er ferdig hos Sevilla. Den overraskende beskjeden kom fra Sevilla på mandag, der det takkes for innsatsen, men ikke med forlengelse.

Sevilla-supportere ga sin tidligere spiller en tøff velkomst da Ramos returnerte til ungdomsklubben han forlot i 2005. En gigant for Real Madrid, men dette talte definitivt ikke for ikonet da han returnerte forrige sommer. Det roet seg etter signering, men Ramos kom tilbake i en horribel sesong der nedrykk truet.

LES: Zlatan trekker seg fra racet om nederlandsk spiss etter både Manchester United og Arsenal girer opp

Med Ørjan Nyland ute med skade før nyttår, sank Sevilla som en stein ned mot tabellbunnen. Så kom den norske landslagskeeperen tilbake, vinden snudde og klubben som tok 4. plassen i 2021/22-sesongen, reddet seg inn med 14. plass.

38-åringen var meldt i forhandlinger om forlengelse, men står etter juni som free agent.

– Sevilla vil gjerne takke Sergio Ramos for dedikasjonen, lederskapet og engasjementet han har vist denne sesongen, og vi ønsker ham lykke til med neste profesjonelle utfordring, skriver Sevilla på klubbens hjemmeside.

Ikke akkurat den store entusiasmen for Ramos lenger.

ENGELSKE KLUBBER: Ten Hag tar på seg ansvaret med å fortelle verden hvorfor Thomas Tuchel ikke fikk Manchester United-jobben

Nå venter vi spente på neste trekk til Ramos og om dette betyr popstjerne på heltid?

OPPDATERT: Det var Ramos som takket nei til «livstidskontrakt»