Arsenal? Bah!

Det var Unai Emery og Villareal som til slutt kom med det beste tilbudet. Aurier og Tottenham gikk hver sin vei i sommer og 28-åringen sto som free agent med et hav av muligheter. Den ivorianske landslagsspilleren skal også ha fått tilbud fra byrival Arsenal, noe som fikk Spurs-supporterne til å gremme seg.

Nå deler Aurier med verden at dette aldri, aldri, ALDRI kunne skje.

-Jeg har aldri sett meg selv i andre klubber i England, hvis det ikke skulle være hos dere (Spurs-supportere). Jeg så ikke meg selv skifte til fienden (Arsenal), for jeg har for mye respekt for klubben vår, vår historie og de øyeblikkene vi delte samme, skriver Aurier på Instagram.

I ny drakt. (foto: villareal)

Nå skal det i stedet kjempes mot Manchester United i Champions League i november. Dette kan Tottenham-supporterne like.

Les: Sky Sports: Klart for eierskifte i Newcastle