Bør nærme seg en prat med Barcelona-manageren.

Vi er klar over at få om ingen sier hva de virkelig mener rundt overgangsmarkedene, men skal vi tro den strenge stemmen til Barcelona-manageren, blir det ingen tur over kanalen i første omgang.

Phillipe Coutinho er «varslet» tilbake til engelsk fotball med en håndfull toppklubber interesserte i brasilianerens tjenester.

Les: Loris Karius har aldri vært ute av Liverpool

Men da Quique Setién fikk spørsmålet om spilleren han har, men ikke har i troppen, var det ikke tegn på et Barcelona med salgspress.

-Jeg mener Coutinho er en stor spiller og jeg liker ham. Han er fortsatt Barcelona-spiller og du må betale utkjøpsklausulen eller en sum til Barcelona. Jeg tror han kan være her når neste sesong starter. Jeg må prate med ham og spørre ham, sier Barcelona-manageren til RAC1.

Les: Fikk beskjed om at Adam Lallana ikke duger

Utkjøpsklausulen skal ligge på astronomiske 4,5 milliarder kroner (hvor får klubbene egentlig disse summene fra?), så det er et ikke-tema. Hva så med «en sum», som Setién så fint formulerer det?

Det snakkes om at Barcelonas forventninger ved et Coutinho-salg skal ligge rundt 1,8 milliarder kroner. Dermed blir også dette et ikke-tema midt i viruskaoset.

Så hvis Barcelona ikke tvinges til å selge Coutinho for å finansiere noen nye signalkjøp, tror vi brasilianeren må se langt etter en retur til Premier League.

Med det første.

Les: Ja, United var ute etter Real Sociedad-spilleren