(c) Bilde: Jerv: Alexander Dang

FK Jerv er veldig fornøyde med å kunne offentliggjøre signeringen av Alexander Dang – på en kontrakt ut 2022-sesongen. Han kommer fra Obosligaklubben Nest Sotra.

Alexander er en hardtarbeidende spiss som er meget god i flere faser av spillet. Han er meget effektiv i boksen og kan vise til et solid scoringssnitt for sin tidligere klubb.

Les: Nå blir det byttehandel mellom Manchester City og Juventus

Dette er en vinnerskalle som vi gleder oss til å inkludere i troppen vår, og som vil tilføye oss en dimensjon på topp i jakten på viktige scoringer og poeng forteller klubben på egne sider.

Offensive foran høsten
FK Jerv viser med dette muskler og satser for å ta steg på banen. Vi er offensive i tilnærmingen og ser oppover på tabellen.

Med Alexander Dang får vi ytterligere kvalitet inn i gruppa som blir viktig i den videre fasen av sesongen, og i årene som kommer.

Les: 950.000 TV-kunder får tilgang til TV 2 Sport 1

Et realt spleiselag

Sammen med sponsorer og bidragsytere har klubben fått til denne muligheten. Dette gjelder hele pakka rundt spilleren og hans ankomst til Grimstad allerede nå i starten av august.

– Vi er evig takknemlig for den støtten og begeistringen vi møter av alle velvillige bidragsytere, både private og næringslivet rundt klubben. Uten disse hadde ikke dette gått i orden på dette viset, sier daglig leder Trond Christoffersen.

Gleder seg til å bidra!

Spilleren selv gleder seg til å ikle seg Jervdrakta og komme igang som Jervspiller. Og garanterer mye mål!

– Jeg er meget motivert for å komme i gang hverdagen med mine nye lagkamerater og bidra til FK Jervs videre utvikling, sier den nysignerte spissen.

FK Jerv er en fantastisk klubb med lang historie og et solid apparat rundt klubben, både med ansatte, sponsorer og supportere. Jeg gleder meg til å bli kjent med alle!

– Fotballen som Jerv spiller byr på mange muligheter og sjanser, og jeg garanterer at jeg skal score mye mål for Jerv i årene som kommer.

Og er klar til å åpne målkontoen allerede i søndagens kamp foran egne supportere på Levermyr, avslutter Jervs nye spiss Alexander Dang.