Michael Olise

Manchester United banket kraftig på portene Selhurst Park i et nesten desperat ønske om å sikre seg Crystal Palace spiss Michael Olise. – 22 åringen har siden han kom til klubben for to år siden fra Reading FC for 9,3 millioner euro vokst seg til å bli en av Englands mest spennende spillere.

Sier noe om hvor viktig det er å få signert en kvalitetsspiss

Såpass invrige var Manchester United at de sendte syvende far i huset Sir Alex Ferguson (82) var ifølge Football-Insider hos Crystal Palace for å legge grunnlaget for United-signering av Michael Olise og to andre Palace-spiller. Dette var i begynnelsen av juni. Den siste uken har meldinger fra balløya kommet om at det er Chelsea som er i pole position til å signere 22-åringen med 10 Premier League-scoringer på 19 kamper. Nå kommer nye signaler, som tyder på at Premier League-klubbene taper kampen.

Les: Har sendt et kobbel av advokater for å innkassere 1,1 milliarder

Sky Sports melder at Michael Olise bytter ut tilværelsen i London med München.

Michael Olise befant seg helt øverst på nyansatt Bayern München manager Vincent Kompany sin ønskeliste. – For et par dager siden var de personlige betingelsene i boks og nå skal Bayern og Palace blitt enige om en overgang på 60 millioner euro pluss noen prestasjonsbonuser.

Michael Olise kommer i løpet av få dager til å skriver under en kontrakt som binder han til Allianz Arena frem til 2029.

ENGELSKE KLUBBER: Sir Jim Ratcliffe kritiserer «urettferdig» avgjørelse om Manchester United Jean-Clair Todibo-deal