Andrij Shevchenko

Den tidligere Chelsea og Dinamo Kiev stjernen Andrij Sjevtsjenko var høyt oppe på liste til Chelsea før de landet på Thomas Tuchel som ny manager.

Andrij Shevchenko har vært landslagssjef for Ukrainas landslag siden 2016 og slo ut Sverige i 16-delsfinalen i sommerens EM-turnering (tapte 0 – 4 mot England i neste kamp). I begynnelsen av august forlot imidlertid Andrei Shevchenko det ukrainske landslaget, og siden har han vært uten jobb.

Andrei Shevchenko sies nå å være høyaktuell når det gjelder å ta over en kriserammet Serie A-klubb.

Les: Klokken 01.45 i natt: Det er offisielt! Xavi Hernandez er tilbake seks år etter hans tårevåte farvel med Camp Nou

Genoa spilte 2-2 borte mot Empoli fredag ​​kveld og er fortsatt involvert i bunnstriden i Serie A. Tidligere har manager Davide Ballardini sin jobb hengt i en tynn tråd – og etter det siste poengtapet i seriespillet i Genovas ledelse være klar til å handle. Genoa ligger på 15.plass med 9.poeng etter 12.kamper.

Sky Sport Italia melder nå at Genoa er nær med å bli enig med Andrei Shevchenko. Den tidligere spissen skal etter det opplyste ha blitt tilbudt en toårskontrakt med opsjon på forlengelse.

Andrea Pirlo har også blitt opplyst å være aktuell for å ta over etter Davide Ballardini, men ifølge opplysninger i italienske medier ser nå Serie A-klubbens valg ut til å falle på Shevchenko i stedet.

Les: Mauricio Sarri har såvidt kommet igang før det er tid for nye kontraktsforhandlinger