Sendt på dør, men kommer ikke tilbake til sin gamle klubb Vålerenga

Mohammed Fellah hadde bedre dager i Vålerenga
Top Article ad

«Lille Mohammed», «Good Fellah» var virkelig på vei opp og frem da han i 2013 tok spranget ut i den store verden fra Vålerenga til den danske klubben Esbjerg. – Samme året fikk midtbanespilleren til og med noen kamper med det norske flagget på brystet. 

Mohammed Fellah er fortsatt i dansk fotball, men det ser ikke like lyst ut nå lenger, FC Nordsjælland har sist sesong lånt han ut til Odense, nå er låneoppholdet over, men det ser ikke ut til at Mohammed har en klubb å komme tilbake til.  – Hans gamle klubb Vålerenga er godt dekket på midtbanen og vil ikke til tross for sine gode erfaringer hente Mohammed tilbake.

Det bekrefter sportsdirektør Carsten V. Jensen i FC Nordsjælland sier til Bold.

«Etter sin tid i Odense har vi gitt ham muligheten til å se på forskjellige muligheter. Planen er å finne noe fornuftig for ham» – Mohammed trener hjemme. Han er ikke en del av våre planer, og derfor har han vært fri til å søke etter en ny klubb».

Fellah fikk tre sesonger for Esbjerg etter han i 2013 kom fra Vålerenga. En ide kan være i ringe Kjetil Rekdal som nå er manager for Start.