Daniel James

Manchester United ving Daniel James har etter å ha hjulpet Wales med å havne i toppen i Nations League spilt på seg såpass mye selvtillit at han ber om å ikke bli lånt ut i januar.

Han vil kjempe seg tilbake etter å ha vært i periferien den siste tiden, forrige sesong ble det hele 46 kamper. – James ble satt rett i aksjon etter overgangen fra Swansea i juni 2019.

23 åringen ble tippet til overgang til Leeds i sommer, klubben han nesten ble med i januar. Everton manager Carlo Ancelotti har med interesse lagt merke til at en han mener passer perfekt får stadig mindre spilletid. – Everton fikk avslag i sommer for sine tilnærminger, med beskjed om at Ole Gunnar Solskjær absolutt har vingen med i sine fremtidsplaner.

Av de fem kampene han har spilt denne sesongen har bare tre av de vært fra start.

Football Insider skriver at Everton grubler på et lån, men det er uklart om United vil sanksjonere overgang til en Premier League-rival.

James insisterer på at det er fullt fokus på å få tillitt på Old Trafford, og sier: ”Manchester United er klubben min, og jeg elsker det der.

«Uansett om jeg spiller eller ikke, er jeg stolt. Jeg er like stolt over å spille for Wales som jeg er stolt av Manchester United, bare å å være der i klubben er stort.

“Det var tider da jeg spilte mye forrige sesong, og jeg har kanskje ikke spilt så mye denne sesongen.

«Men jeg holder meg der. Jeg vil aldri tenke annerledes på det. «

James ‘tredje internasjonale mål kom da Wales slo Finland 3-1 på onsdag for å sikre opprykk til toppsjiktet i Nations League, det var et fantastisk langskudd. – Det var et mål Ole Gunnar Solskjær helt sikkert la merke til.

Les: Florentino Pérez har overtatt forhandlingene med Sergio Ramos

Det var hans første mål siden mars, det kom United mot østerrikske LASK Linz.

«Jeg føler meg veldig bra for øyeblikket,» sa James, som også satte opp Kieffer Moore for Wales ‘tredje mål.

“Når jeg spiller, gir jeg alt, og jeg tok inn alt vi ønsket å gjøre, og heldigvis fikk jeg det målet og assisten.

«Vi kom inn i gruppen og visste at det kom til å bli tøffe kamper, men vi har forsvart oss veldig bra og forårsaket problemer for lag fremover.»

Les på F7: Fotballstjernen Lukas Podolski redder ishockeyklubb med kebabpenger

Stolt av Wales
James var på ferie i Marbella da Wales kom til semifinalen i Euro 2016.

Over fire år senere er han en del av et lag som har kvalifisert seg til neste sommers forsinkede europamesterskap og som nå praktisk talt er garantert et verdensmesterskap i 2022.

”Det er en ære å være en del av det. Etter å ha kvalifisert oss for Euro ønsket vi å oppnå mer.»

“Vi ønsket å gå og konkurrere med de beste lagene i Europa.

“Gruppe A er der vi ønsker å være, og vi ser virkelig frem til det.

“Det er en stor gjeng med gutter, og når vi kommer bort, binder vi oss alle sammen så godt, du ser det på banen.

“Vi var helt klar over det (VM-prisen), og det setter oss i en god posisjon fremover. Men vi håper å kvalifisere oss uten å gå inn i sluttspillet. «