(c) Bilde: MIF: Ylldren Ibrahimaj

Etter halvspilt sesong ligger Viking og Mjøndalen begge helt øverst i OBOS-Ligaen. Mjøndalen ligger på fjerdeplass to poeng bak Viking som har 28 poeng.  

Han vært meget god
Ylldren Ibrahimaj rykker opp to poeng på tabellen og forlater Mjøndalen til fordel for førstedivisjonsrival Viking. Omtrent samtidig forteller klubben de har hentet tilbake Joachim Olsen Solberg som har spilt for Sandefjord det siste halvannet år.

Les: Har allerede levert åtte år og 275 kamper tilbake og klar for opprykkskamp

Ibrahimaj skrev fredag 2,5 år lang avtale med Viking, opplyser Stavanger-laget.

«Vi er heldige som får Ylldren her til Stavanger. Han er en ung lovende spiller, som vi tror har mange gode år foran seg. En drivende type som behersker både indreløper og kantposisjonen i vårt system», sier Viking-trener Bjarne Berntsen i en pressemelding.

Det ble en helhetsvurdering fra vår side. Vi har i sommer gjort relativt store endringer, med Sosha Makani, Olivier Occean og Jokke inn. Det er fordi vi ønsker å bli bedre i en del viktige faser av spillet – duellkraft og offensivt trøkk spesielt. Derfor blir det en konsekvens at vi lar Ylldren gå, slik at vi ikke blir for mange spillere og veien opp for våre talenter ikke blir for lang. Ylldren er en god fotballspiller og en flott gutt. Vi takker han for innsatsen i den brune drakta og ønsker han lykke til i Viking, sier sportslig leder i MIF, Kenneth Karlsen.

Ibrahimaj har spilt 15 kamper for Mjøndalen denne sesongen.

På noen få uker har fire spillere forlatt Mjøndalen:

 • Lukas Jonsson tilbake til Sirius etter låneopphold
  Mahmoud Eid tilbake til Kalmar etter låneopphold
  Sebastian Starke Hedlund tilbake til Kalmar etter låneopphold
  Ylldren Ibrahimaj solgt til Viking

Samtidig har tre nye spillere entret Isachsen stadion:

 • Sosha Makani tilbake fra utlån til Sanat Naft Abadan
  Olivier Occean hentet fra Urædd
  Joachim Olsen Solberg kjøpt fri fra Sandefjord