Har blitt noen sesong

Da Real Madrid røk ut av Champions League var det mange som regnet med at klubben ville gire opp pengebruken og sikre seg noen nye talenter. – Desverre, mener mange fans er alt som før, mantra er Selg, Selg og Selg


Marca stiller spørsmålet: Skal ikke Real Madrid signere noen i sommer?

Les: Roma nekter å selge Patrik Schick har norsk erstatter i kikkerten

Real Madrids eliminering fra Champions League vil ikke endre deres overgangspolitikk i sommer. Mange fans kan kreve signeringer for å styrke troppen sin på grunn av deres skuffende opptredener i Europa, men Los Blancos ‘topp prioritet er å selge seg ned.

Selv om manager Zinedine Zidane absolutt vil bli værende i klubben, ble hans coaching mot Manchester City kraftig kritisert, han leverte under pari, det samme gjorde store deler troppen.

En tøff situasjon gjør at Los Blancos ønsker å tjene 180 millioner euro på salg. Så langt har de samlet inn 60 millioner euro fra salg av Achraf Hakimi , Javi Sanchez , Jorge de Frutos og Dani Gomez .

To Champions League kampanjer uten suksess på rad og en La Liga sesong som det tok tid å få skikk på varsler at de faktisk må gjøre noe, ikke bare selge.

Martin Ødegaard returnerer til Los Blancos noe som åpner for at Luka Modric som bare har et år igjen av sin kontrakt kan selges. – Det ser også ut til at Real Madrid velger å hente tilbake Dani Ceballos som gjør det bar og trives på utlån hos Arsenal.

Takefusa Kubo og Reinier Jesus vil gå ut på lån da Vinicius Junior , Rodrygo Goes og Eder Militao inntar de tre plassene som er maks for spillere utenfor EU.

Les: Bekreftet: Bayern München har sluppet midtbanespiller

Akkurat som Borja Mayoral og Jesus Vallejo, har Los Blancos lagt Sergio Reguilon ut for salg og han forventes å dra med mindre Marcelo forlater klubben istedenfor, et alternativ som ikke er så sannsynlig.

Alvaro Odriozola vende tilbake fra lånet ditt på Bayern München for å fungere som dekning for Dani Carvajal , mens Real Madrid prøver å finne løsninger angående fremtiden til James Rodriguez og Gareth Bale.

Los Merengues ønsker å bli kvitt dem begge, men de er fast bestemt på at de ikke er villige til å bare gi dem bort. – Marca tviler på om om Real Madrid vil prøve å selge noe av den gamle garde, som Modric og Lucas Vazquez . – mer sannsynlige salgsobjekter er Brahim Diaz og Mariano Diaz.

Slik situasjonen er nå, kan til og med Eden Hazard bli forsøkt solgt.