United, men uten leder. (foto: united, twitter)

Da Jürgen Klopp ble hentet til Anfield måtte engelske journalister slå opp og lære seg begrepet gegenpress. Klopp benyttet det med stor suksess hos Mainz og Dortmund, men har hatt sitt forbilde og guru i Ralf Rangnick, som har gått opp løypa for at noen av fotballens aller ypperste managere i dag er tyske.

Jürgen Klopp hentet Gegenpressing (som engelskmennene kaller det) fra Rangnick, som hadde skapt et spill som besto av høyt press og gjenvinning av ballen så kjapt som mulig etter balltap. Ifølge ESPNs kilde har Manchester United bestemt seg får å hente inn «sin egen Klopp».

Les: Jan Halvor Halvorsen skal lede Lyn opp i seriesystemet

ESPNs kilder tett på Rangnick sa tidligere i uken at 63-åringen hadde trukket seg vekk fra muligheten som åpnet seg etter Solskjærs exit, men ifølge kildene har dette endret seg da Rangnick er tilbudt en rådgiverrolle hos United etter at vikartjenesten på seks måneder er over.

Det har ikke kommet noen bekreftelse fra United, men ifølge ESPNs kilder er partene dypt inne i forhandlinger om detaljene.

Tyskeren er ikke forventet å rekke søndagens killer av en kamp mot Chelsea, men arbeidstillatelse og resten skal være på plass før Arsenal-kampen, 2. desember.

Buddies som tenker likt. (foto: bundesliga)

For å plassere hvor på kompetansekartet den tidligere sportsdirektøren og treneren for RB Leipzig befinner seg, så skal Klopp ifølge ESPN har ringt Rangnick for å vite om Liverpool skulle gå for Konaté eller Upamecano.

19. mars tar Liverpool imot Manchester United på Anfield i Premier League. Da kan det bli Klopp mot Rangnick.

Les: Kong Eric Cantona annonserer seg selv som ny Manchester United manager