(c) Bilde: Ull/Kisa: Sebastian Stokke

Drøye to uker før nok en landslagssamling venter for G16-landslagsspilleren, signerte Sebastian Stokke sin aller første proffkontrakt. Det ble gjort onsdag i flotte Dal Idrettspark hos vår samarbeidsbklubb Dal IL, som Stokke spilte i frem til og med året han fylte 13.

Nå går han inn i en ny fase av sin utvikling som fotballspiller, og var naturligvis fornøyd med å ha signert kontrakt.

Les: «Jeg kommer tilbake til Anfield og jager tre poeng mot dem»

«Jeg setter veldig pris på at de faktisk vil satse på meg. Det betyr veldig mye. Det viser at Ull/Kisa har tro på meg», fortalte Stokke til EUB, etter kontraktssigneringen.

Siden talentet kom til Ull/Kisa i mars 2018, har den flotte utviklingen fortsatt og Stokke har vært fast inventar på Norge G15, som i 2020 blir Norge G16. Han har gått gradene i utviklingsavdelingen vår og har gradvis vært mer med A-laget. Blant annet var han med til Marbella i vår.

Nå har han altså signert proffkontrakt med Ull/Kisa, som i første omgang varer i samme periode som hans år på videregående.

Det betyr at han nå kan regnes som et fullverdig medlem av Ull/Kisas A-stall, men det vil kontinuerlig bli gjort individuelle tilpasninger for å optimalisere Stokkes kamp og treningshverdag

I tillegg til godt samarbeid og stor kudos til Dal IL, må vi også trekke frem våre egne trenere i utviklingsavdelingen som har gjort en strålende jobb med Stokke på lagene i aldersklassene U14, U16 og Rekrutt.

En skikkelig fjær i hatten når en spiller går gradene i vår egen utviklingsavdeling og naturligvis til Sebastian Stokke selv.

Les: En annen verden møte Alta