Mathias Zanka Jørgensen lavede selvmål, og Robert Lewandowski scorede to, da Bayern München smadrede Fortuna Düsseldorf med 5-0 i Bundesligaen lørdag aften.

Bayern München buldrer mod det tyske mesterskab, og lørdag aften blev det endnu en gang slået fast, at sydtyskerne rammer voldsomt højt niveau i øjeblikket.

Les: Chelsea värvar Coutinho i sommar enligt spelbolagen

Det var åbenlyst i opgøret mod Fortuna Düsseldorf, og det startede med en dansk fejl. Mathias Zanka Jørgensen kom således til at skubbe bolden i eget net efter et kvarter. Målet kan du se her.

Serge Gnabry sendte bolden ind foran mål, hvor Benjamin Pavard fik den. Han sendte bolden af sted med retning uden om stangen, men Zanka satte låret på, og bolden gik i Düsseldorf-nettet.

Så var Bayern i gang, og efter 29 minutter blev føringen øget. Benjamin Pavard steg kraftfuldt op over Düsseldorf-defensiven på et hjørnespark, og han stangede resolut læderet i kassen til 2-0.

Kort efter det mål kunne Düsseldorf have bragt sig tilbage i kampen, men Kenan Karaman misbrugte en stor chance – og så stak Bayern af.

Efter 43 minutter udspillede de Düsseldorf med korte afleveringer, som snød hele forsvaret, og så hamrede Robert Lewandowski sit navn på måltavlen. Og det blev ikke sidste gang i kampen.

Efter 50 minutter strøg Serge Gnabry til baglinjen og lagde bolden hårdt og fladt ind foran, hvor Lewandowski med en fiks afslutning bagom støttebenet bragte Bayern på 4-0.

To minutter senere blev det Alphonso Davies’ tur. Den unge canadier opsnappede bolden på kanten af feltet og moste sig forbi blandt andre Zanka, inden han trillede bolden i mål til 5-0.

Efter en time fik Düsseldorfs André Hoffmann en stor chance, men hans hovedstød blev styret over mål. Thomas Müller fik en stor chance kort efter, men han bragede sin halvflugter langt over mål.

Mathias Zanka Jørgensen var en af dem, der spillede hele kampen for Düsseldorf, men den danske landsholdsspiller kunne intet stille op ved giganterne fra det sydlige Tyskland.

Bayern München – Fortuna Düsseldorf 5-0
Bundesliga
15′ 1-0 Mathias Zanka Jørgensen
29′ 2-0 Benjamin Pavard
43′ 3-0 Robert Lewandowski
50′ 4-0 Robert Lewandowski
52′ 5-0 Alphonso Davies