Gutten med gullhanskene.

AC Milan-keeper Gianluigi Donnarumma som lenge var en pest og en plage med sin ekstreme oppførsel har «vokst» opp og forholder seg normalt til andre mennesker uten å ha mistet sitt «one in a million» keepertalent.

Den italienske klubben har holdt ut med alle primadonna nykkene fordi han er så godt som han er, og nå får de betalt gjennom. – Manager Stefano Pioli ser på Donnarumma som en viktig brikke i kampen for å vinne tilbake gammel storhet.

Les: Alle fullførte overganger i Premier League så langt i sommer

Chelsea er på desperat keeperjakt

Chelsea som virkelig har åpnet opp lommeboken etter at manager Frank Lampard klarte fjerdeplassen i Premier League og spill i Champions League, men de har forsatt ikke klart å løse sitt keeperproblem.

Kepa Arrizabalaga som i noen dager var verdens dyreste keeper har lagt bak seg en meget dårlig sesong, såpass ille var det at Frank Lampard kostet støv av den 38 år gamle keeperveteranen Willy Caballero. Kepa skal selges og erstattes av noen utenfra, men det har vist seg å ikke være like lett.

Les: Leeds forsterker med ung Arsenal angriper

En rekke navn har blitt knyttet til en overgang til Stamford Bridge for å erstatte Kepa. Slike som Burnleys Nick Pope og Ajax Andre Onana er blant alternativene. – For noen dager siden dukket også Lilles Mike Maignan opp som et potensielt mål.

Football Insider skriver at Chelsea har åpnet samtaler for å få til en meget ambisiøs overgang AC Milan-keeper Gianluigi Donnarumma.

Den italienske keeperen går inn i det siste året av kontrakten med AC Milan. Snart starter diskusjonene om en forlengelse, men er fortsatt «sårbar» for hans potensielle exit.

Donnarumma vil sannsynligvis koste rundt 50 millioner pund og Chelsea må forholde seg til verdens verste agent Mino Raiola. – Det er langt høyere enn det Chelsea diskuterte med Rennes i forbindelse med Edouard Mendy litt tidligere i sommer, men samme sum som de håper å få solgt Kepa for.

Chelsea har allerede brukt store penger på Timo Werner, Hakim Ziyech og Ben Chilwell i sommer. De har også hentet Thiago Silva og Malang Sarr gratis.

Les på Popidol: Chadwick Boseman er død bare 43 år gammel

21-åringen har allerede fem sesonger med førstelagserfaring i Milano bak seg.