Foto: IL Hødd ved A. Flatin.: Sander Håskjold Nyland

I en pressemelding lørdag ble Sander Håskjold Nyland presentert som PostNord klubben Hødd nye hovedtrener. 25-åringen har signert en toårsavtale.

Han er landslagskeeper Ørjan Håskjold Nylands yngre bror, og har siden 2016 hatt en trenerrolle i klubben. Forrige sesong var 1993-modellen assistent til Sindre Eid, og tok over ansvaret på midlertidig basis etter at han ga seg tidligere i år. Nå er altså stillingen gjort permanent.

Les: Pappa og agent: «Han vil definitivt ikke fortsette i Manchester»

«Vi har hatt en god og grundig prosess rundt ansettelsen av ny hovedtrener, og det er med stor glede at vi i dag kan presentere Sander som Hødd sin nye hovedtrener. Sande rhar hatt hovedansvaret de siste månedene, og gjort en veldig god jobb sammen med de andre i teamet. Vi er opptatt av å utvikle både spillere og trenere i Hødd, og slik skape sterke kollektiv som skal bringe klubben videre», sier sportssjef André Nevstad til Hodd.no.

Les også: Testes i ny rolle: – Har ikke trent så mye på det.
Eurosport.no har forsøkt å komme i kontakt med den ferske hovedtreneren uten å lykkes.

Overfor Sunnmørsposten sier Håskjold Nyland at han er beæret over å få tilliten.

Les: Med 210 free spins kan det ikke bli feil

– Jeg tror dette kommer til å gå veldig bra. Jeg gleder meg ufattelig mye, for det er en ære å få en jobb som hovedtrener i Hødd. Det var en enkel avgjørelse da jeg fikk spørsmål om det var noe jeg ønsket, sier Nyland til smp.no.

Les på Popidol: Fantastisk! James Gunn tilbake som «Guardians of the Galaxy» regissør

Allerede søndag får han sin første test. Da møtes Hødd og Aalesund på Color Line stadion til treningskamp.