Satser med ny ung hovedtrener

Foto: IL Hødd ved A. Flatin.: Sander Håskjold Nyland

I en pressemelding lørdag ble Sander Håskjold Nyland presentert som PostNord klubben Hødd nye hovedtrener. 25-åringen har signert en toårsavtale.

Han er landslagskeeper Ørjan Håskjold Nylands yngre bror, og har siden 2016 hatt en trenerrolle i klubben. Forrige sesong var 1993-modellen assistent til Sindre Eid, og tok over ansvaret på midlertidig basis etter at han ga seg tidligere i år. Nå er altså stillingen gjort permanent.

Les: Pappa og agent: «Han vil definitivt ikke fortsette i Manchester»

«Vi har hatt en god og grundig prosess rundt ansettelsen av ny hovedtrener, og det er med stor glede at vi i dag kan presentere Sander som Hødd sin nye hovedtrener. Sande rhar hatt hovedansvaret de siste månedene, og gjort en veldig god jobb sammen med de andre i teamet. Vi er opptatt av å utvikle både spillere og trenere i Hødd, og slik skape sterke kollektiv som skal bringe klubben videre», sier sportssjef André Nevstad til Hodd.no.

Les også: Testes i ny rolle: – Har ikke trent så mye på det.
Eurosport.no har forsøkt å komme i kontakt med den ferske hovedtreneren uten å lykkes.

Overfor Sunnmørsposten sier Håskjold Nyland at han er beæret over å få tilliten.

Les: Med 210 free spins kan det ikke bli feil

– Jeg tror dette kommer til å gå veldig bra. Jeg gleder meg ufattelig mye, for det er en ære å få en jobb som hovedtrener i Hødd. Det var en enkel avgjørelse da jeg fikk spørsmål om det var noe jeg ønsket, sier Nyland til smp.no.

Les på Popidol: Fantastisk! James Gunn tilbake som «Guardians of the Galaxy» regissør

Allerede søndag får han sin første test. Da møtes Hødd og Aalesund på Color Line stadion til treningskamp.

Forrige artikkelMål av Isco og Gareth Bale
Neste artikkel«Det dårligste vi har spilt»
DEL