Sarpsborg 08 fortsetter å selge til Belgia

Anders Kristiansen
Top Article ad

To av Sarpsborg 08 sine store profiler Sigurd Rosted og Krepin Diatta forsvant begge i retning Belgia i fjor og nå sender de avgårde en til.

Sarpsborg Arbeiderblad melder at keeper Anders Kristiansen følger etter og slutter seg til den belgiske 1. divisjonsklubben Union Saint Gilloise.

Les på F7: Neymar viser en helt ny side før VM

Den medisinske testen gjenstår før Kristiansen etter all sannsynlighet signerer på en fireårskontrakt. Sisteskansen reiser til Belgia neste mandag for å fullføre overgangen.

«Det er riktig at jeg kommer til å flytte fra Sarpsborg til Brussel i sommer. Jeg har fått en mulighet i Belgia, og Sarpsborg 08 har vært positive til å slippe meg i kontraktstiden», sier Kristiansen til SA.

Men 28-åringen, som er på utgående kontrakt, forlater ikke Sarpsborg med det første.

«Jeg kommer ikke til å reise fra Sarpsborg med en gang. Klubben ønsket at jeg skulle være igjen fram til etter den andre Europa League-matchen 19. juli. Dagen etter den kommer flyttelasset til å reise av gårde til Belgia».

Stavanger-gutten kom til Sarpsborg 08 foran 2016-sesongen fra Bryne. Kristiansen spilte samtlige kamper for fjorårets bronselag i Eliteserien, men har denne sesongen blitt andrevalg bak Aslak Falch.

……………………………………………………………………………

En effektiv måte å øke din søkeverdi på er linker, vi har fire ulike sider med høy «Page Authority» som gjør at det virker ekstra bra   –  Bestill blålinker her 

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Urban og full av selvtillit: F7City.no

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

 

Hjelp deg selv til bedre odds – her finner du de fleste