Espen Hammer Berger på vei inn

Espen Hammer Berger ble 26 år i dag og har, som en slags bursdagsgave selv om det sikker var tilfeldig signert med ny klubb. -Midtstopperen oppdaget han ikke var en del av Start sine fremtidsplaner da klubben av sportslige årsaker ikke tok han med på treningsleir til Marbella.

Nå er han hentet inn for å forsterke Sandnes Ulf i OBOS-Ligaen.

Les: Tapte Haaland, satser på Sørloth

«Vi har god dekning i forsvar og derfor valgte vi å takke ja til tilbudet fra Sandnes Ulf. Vi takker Espen for innsatsen hans de siste to årene i Start, og vi ønsker ham all hell og lykke videre i karrieren» sier Christopher Langeland, arbeidende styreleder i Start til egen web.


Forsvareren har spilt 90 kamper på nest øverste nivå for Levanger og Start, i tillegg til 19 kamper i Eliteserien for de gule fra Kristiansand i 2018.

Steffen Landro jobber med å sette sitt preg på Ulf-laget etter at han tok over før kommende sesong. Det arbeidet er blitt noe preget av klubbens mange skader i oppkjøringen.

I tillegg til Hammer Berger skal Sandnes Ulf også være høyinteresserte i å sikre seg signaturen til Markus Nakkim. Ifølge Stavanger Aftenblad venter de på svar fra Oslo-gutten som ikke hadde noen fremtid i Vålerenga, men skal ha hard kamp fra Mjøndalen om hans underskrift.

Les: NB Svensk: Kampen om Premier Leagues fjärdeplats