Sandefjord henter ny midtbanespiller

(c) Bilde: Sandefjord fotball: Zé Eduardo

Det er bare tre uker til Sandefjord tar imot Sarpsborg på Komplett arena og med det sparker igang årets sesong. – Hvis «ekspertene» får rett blir det starten på en sesong som ender med nedrykk. Et svakhetstegn som de fleste har pekt på er midtbanen, noe klubben nå har gjort noe med.

Martí Cifuentes har vært på utsikt etter en ny midtbanespiller som skal gi enda større konkurranse om de sentrale plassene på midten. Sandefjord Fotball er enig med Jose Eduardo De Araujo (Kalt for Zé Eduardo) om en 2 årig avtale som strekker seg ut 31.desember 2021.

Les: Dick Advocaat har ansatt Robin van Persie

Zé kommer fra Brasil og er født den 16.august 1991. Den defansive midtbanespilleren har spilt i en rekke klubber opp gjennom årene som blant annet Ajax U21, Parma, FC Empoli, Bragantino og siste klubb var FC Wil 1900 i Sveits. Vår nye brasilianske spiller står med 14 kamper for det brasilianske U20 landslaget, og 11 kamper for U17.


På Sandefjord sine nettsider fikk Martí Cifuentes spørsmålet om hva slags type spiller de får med Zé Eduardo inn i troppen.

«Her får vi inn en midtbanespiller med gode ferdigheter. Smart, brasiliansk teknikk og har sterke pasningsevner. Her får vi en sterk spiller som er god til å posisjonere seg. Han har spilt på et høyt nivå, og vil bringe god erfaring inn i troppen».

Zé Eduardo er veldig fornøyd med at alt er på plass, og gleder seg til å komme i gang med sesongen.

«Dette er en ny sjanse for meg som fotballspiller, og jeg gleder meg veldig til å komme i gang. Nytt land, nytt lag og jeg skal gi 100% for klubben. Sandefjord har vist seg så langt å være en veldig fin by, og jeg har blitt tatt godt i mot av klubben og spillerne».

Les: I samtaler med David Silva