Ruben Amorim var ment å erstatte klopp.

Når overgangsjournalist Romano uttaler seg, er det som han er den eneste utenforstående som sitter på all informasjon. Likevel, italieneren har et nettverk som gir glimt av hva som skjer i kulissene. Så når Ruben Amorim og Liverpool ryktes å være på vei mot enighet, er det greit å sjekke med den hyperaktive overgangsjournalisten.

-Jeg ønsker å avklare situasjonen for Ruben Amorim igjen, siden jeg har hatt mange Liverpool-fans som har spurt meg om historiene om en avtale som er nær for ham om å erstatte Jürgen Klopp på en treårskontrakt, begynner Romano til Caughtoffside.

LES: Real Madrid-stjerne: «Det er sant, jeg dro nesten til Liverpool»

-Min forståelse er fortsatt at vi ennå ikke er i sluttfasen av historien. Det er sant at kontaktene er virkelig konkrete – samtaler har funnet sted og vil fortsette å finne sted, men vi må være tålmodige og vente på øyeblikket Liverpool tar sitt endelige valg, kommer det fra overgangsjournalisten.

Dermed bekreftes tette samtaler mellom Liverpool og Amorim, men Liverpool kjører flere løp og har ikke tatt den endelige avgjørelsen – ennå.

Alt du trenger å vite: Liverpool – Crystal Palace

TYSK FOTBALL: Sparker siste bundesliga-trener som overlistet geniet Xabi Alonso