Kritikken mot VAR har ikke blitt mindre etterhvert som introduksjonen strider frem. – Mange synes det tar bort følelsen fra spillet og at fotball nå behandles som en revidering, og ingen, absolutt ingen liker en revisor.

Når man i tillegg blir kjedet av at spillet brytes opp og at avgjørelser som skal være 100 % riktige fortsatt oppleves som feil.

Les: Rosenborg har solgt Jonathan Levi

Toppkampen i Segunda mellom Fuenlabrada og Girona hvor en og samme spiller fikk to røde kort passer perfekt inn i serien med absurde VAR øyeblikk.

Det blir ikke mindre delte meninger om VAR etter dette, i løpet av fire minutter ble Cristobal Marquez i det som var et tøft oppgjør.

Fuenlabrada tok imot Girona og etter 67 minutter mens de besøkende var foran 1-0 fløy hjemmelagets Cristobal Marquez hardt inn i motstanderens Alex Granell.

Les: Barcelona trakk seg fra avtale i siste øyeblikk

Dommeren dro opp det røde kortet og Cristobal gikk rett inn i garderoben mens spilleren fra Girona lå og hadde det vondt i gresset. – Så måtte episoden gjennomgås på VAR, dommeren stoppet kampen og han hadde sett det han trengte etter 50 sekunder endret han kortet fra rødt til gult.

Da 35 år gamle Cristobal kom løpende tilbake i feltet var han flyende forbanne klokka viste 70.45. – 20 sekunder senere ble han det røde kortet igjen. Han fikk rett i strupen på Girona målscorer Cristian Stuano og dommeren ga dem begge gult kort. – Og med det to gule blir et rødt, denne gangen kunne ikke VAR redde han.

Etter fem minutters pause, startet kampen igjen. Girona tok seieren hjem i en kamp som bare huskes i et helt absurd VAR-øyeblikk.