Var høyt og lavt, men fikk ikke den forløsende scoringen noen av dem. (foto: liverpool, twitter)

I fjorårets sesong gikk alt Mohamed Salahs vei, og egypteren ble toppscorer og årets spiller i England. Selv om Liverpool har hatt tidenes beste sesongåpning i Premier League, har ikke Mo Salah vært i nærheten av samme nivå i år.

Både media og fans begynner å etterlyse scoringer fra Liverpools stjernespiller. Spilleren selv er misfornøyd med egen form.

– Selvsagt er han ikke fornøyd med egen form. Hvordan kan han være det? Men dette er en helt normal situasjon, sier Jürgen Klopp i følge Liverpool Echo.

Les: Chelsea-treneren rister på hodet av Conte

-Det er slike ting som dette du har en manager for. Vi vil ta en prat om det. Dette er egentlig ikke noe problem. Alt er greit. Så lenge han jobber slik han gjør, og kommer i situasjonene han kommer i, så er alt greit, og alt vi ordne seg. Vi trenger ikke å overanalysere dette, avslutter Klopp.

Diskuterer de Salah? (foto: liverpool)

Salah har kun scoret tre mål på ni kamper for LFC denne sesongen. Der han i fjor satte sjansene, hadde marginene på sin side og gjorde de rette valgene — har tilfellet vært det motsatte så langt i år.

Men ifølge Klopp er det ingen ting å bekymre seg for. Ennå.

Les på popidol: Chelsea-stjerne dukket opp på bursdagsmiddag til supporter 

Har fått til mer i dressen enn drakten denne sesongen. (foto: salah, twitter)

Les: Tidligere United-ving sender Mourinho på gamlehjem