Sa opp jobben etter å ha tapt 4-0 mot Ajax

270
Jaap Stam

Ok, manager Jaap Stam har tenkt på å slutte en stund, men 47 åringen tok 0 – 4 tapet mot Ajax i søndagens kamp i Eredevisie, den øverste divisjonen i Nederland ga en ypperlig anledning til å si at nok er nok. 

Det er sikkert en del som husker Jaap Stam fra sin tid som forsvarsspiller for Manchester United. Feyenoord har større ambisjoner som klubb enn det de har fått til så langt, fasit er kun 14.poeng på 11.kamper.

Les: Solskjær advarer nå Liverpool og Manchester City

«Jeg har tenkt mye over dette i lang tid, og min endelige konklusjon er at det er best for klubben, spillerne og meg selv om jeg trekker meg»

 

«Jeg skulle gjerne sett at han hadde fortsatt, men om en trener ikke lenger tror på sitt eget prosjekt må vi respektere det» sa klubbens tekniske direktør Sjaak Troost en pressemelding.

Jaap Stam har en imponerende rekke med klubber på sin CV, han har spilt for store klubber som PSV Eindhoven, Manchester United, Lazio, Milan og Ajax. – Feyenoord er den største klubben som Jaap Stam har trent, han startet sin trenerkarrière for Reading i 2016 og holdt på med det i to sesonger før et kort opphold i PEC Zwolle.

Les på Popidol: Miraculous 2020 World Tour