(c) Bilde Stabæk Fotball: Tobias Børkeeiet

Det er bare et tidsspørsmål før  den 20 år gamle midtbanespilleren Tobias Børkeeiet forsvinner ut i Europa, det så ut til å skje i januar, da danske Brøndby la over 10 millioner kroner på bordet. – Et bud Stabæk sa nei takk til.

Dagen etter vi er ferdige med 17 mai feiring starter U20 VM i Polen, det er et perfekt utstillingsvindu for Tobias som allerede har skapt interesse fra flere klubber. – Noe sportslig leder i Stabæk Inge André Olsen bekrefter.

Les: Mauricio Pellegrino har bestemt seg

Han vil ikke kommentere navn, men bekrefter at klubber i italienske Serie A, tyske Bundesliga og Nederland alle følger Børkeeiet. Ifølge VGs informasjon dreier de nederlandske klubbene seg om Champions League-semifinalist Ajax og fjorårets seriemester, PSV Eindhoven.

«Vi avslo noen bud på ham i januar. Prosessene har fortsatt i februar, mars og april. Det er spilleren som bestemmer til syvende og sist, men vi kunne solgt Børkeeiet hvis vi ville»

Stabæk møter Brann på søndag, da skal være klubber være på plass for å sjekke ut Tobias Børkeeiet og gjør han det bra fremover og i VM vil prisen være langt høyere enn de 10 millionene pluss Stabæk sa nei takk til i januar.

Les: Keeperlegende takker for seg etter 15 år i Crystal Palace

Stabæk har før søndagens kamp 7.poeng på en 12 plass. Brann som har spilt en kamp mer har bare et poeng mer på 8.plass.