Ryan Kent

Steven Gerrard er rimelig rikker på at Ryan Kent vil «sannsynligvis» signere for Leeds hvis Premier Leagues nye gutter øker budet.

Rangers manageren fortalte for et par dager siden ​​at klubben hans avviste et bud på 10 millioner pund for den tidligere Liverpool-spissen.

Les: ESPN: Skal manøvrere Messi forbi Financial Fair Play-reglene

Gerrard sa at budet var «ikke i nærheten av» Kents verdsettelse og advarte Leeds om å «virkelig tenke hardt» før de tar kontakt igjen.

I følge The Scottish Sun på søndag har Leeds ikke gitt opp og er villige til å trykke på.

De hvite vil øke tilbudet fra 10 millioner pund til 14 millioner pund i et forsøk på å friste Gerrard til å gjøre forretninger.

Dessuten er Leeds også villige til å doble Kent’s lønn til £ 50 000 per uke. Avisen sier at Marcelo Bielsas lag håper at det vil være nok til å sikre en avtale.

Videre har Gerrard antydet at han kan være maktesløs for å forhindre at vingen flytter til Leeds. Det var etter at Liverpool-legenden antydet at en klausul i kontrakten hans kan tvinge frem et salg.

«Hver spiller har forskjellige ting i kontraktene sine, det er akkurat slik det er»

”Forhandlinger finner sted mellom hver enkelt og klubben, og det er ikke mitt sted å røpe hva som står i en persons kontrakt».

«Det jeg vil si er at hvis verdsettelsen av en spiller blir oppfylt så mye som jeg vil ha den endelige uttalelsen om det, vil den sannsynligvis bli tatt ut av hendene mine».

Kent er et langsiktig mål for Marcelo Bielsa og Gerrard innrømmer at hvis Leeds United vil ha ham, vil de sannsynligvis skaffe ham.

«Jeg er realist,» sa han. “Jeg er ikke myk, jeg er ikke dum. Jeg innser kraften til Leeds nå som de er et Premier League-lag. Jeg forstår».

«De må også respektere og forstå at han er en av hovedspillerne våre. Han er en fantastisk spiller.

”Vi har brukt to år på å prøve å bygge noe som er konkurransedyktig. Og han er en stor del av det puslespillet.

”Så han er noen som vi vil kjempe for å beholde. Men, du vet, alle har et tall, en verdivurdering. Akkurat nå, der det står, er Leeds ikke i nærheten av det. ”