Digger gode utlendinger som ikke belaster utenlandskvoten. (foto: inter miami, twitter)

Det er ikke så ofte vi referer til Stemmer Fra Ådalen, en supporterpodcast hyllest til den danske superligaklubben OB, men når David Beckham blir trukket inn på de danske sletter, da må det med.

Ryan Johnsen Laursen har vært jaktet av Inter Miami denne sommeren, klubben som i fullt alvor mener de skal hente inn Lionel Messi når tiden er moden. Beckham har lovet investorne at superstjernene kommer til å stå i kø for å tre på seg Miami-drakten, så langt har det blitt med Gonzolo Higuian og Blaise Matuide (og manager Gary Neville, hvis han kan regnes).

Les: I løpet av noen dager ble drakta til Cavani en belastning

Men som enhver klubbeier vet, kamper vinnes ikke av navn på plakater og i sosiale medier. Beckham og gjengen har funnet en hyperspennende forsterkning i Danmark, helt uten stjernestatus.

Johnson Laursen er som navnet forteller en spiller med et halvt bein i USA. Høyrebacken ble hentet til OB fra Esbjerg i 2017. Fortsatt ikke helt fotballverdens navle, men danskene har etter sommerens EM-sluttspill fått flere klubber til å skjønne at de bør sende speiderne sine på en tur til superligaen.

Staut dansk-amerikaner. (foto: ob, twitter)

Ifølge B.T er det ekstra interessant for Inter Miami med Johnson Laursen, for i tillegg til å være en solid forsvarsspiller, belaster han ikke utenlandskvoten til klubben som dansk-amerikaner.

Les på Engelske klubber: Plutselig ble drakta til Cavani en belastning

Bare tomme rykter at Inter Miami svinger innom Jylland?

29-åringen bekrefter historien.

-Jeg har ikke så mye å si, men jeg kan bekrefte det hele. Det er ingenting som er løgn, begynner Johnson Laursen til supporter-podcasten.

-Det ville være et eventyr, men så lenge jeg er i OB, så er det OB jeg har fokus på, kommer det oppskriftsmessig fra Laursen når man snakker til supporterne.

Med ett år igjen av kontrakten med OB, høres det ut som at spilleren har begynt å pakke solbrillene, og gjør seg klar for et eventyr i rosa.

Les: Tromsø-gutt Isak Hansen-Aarøen har klart å bite seg fast på Old Trafford