To gode venner Ruud van Nistelrooy og Edwin van der Sar.

Manager Erik ten Hag skal ha kontaktet en legendarisk Manchester United-spiss for å bringe han tilbake til Old Trafford i sommer.

Ten Hag klynget seg til jobben sin i sommer da mange spådde at han ville ha blitt avlastet etter en enormt skuffende sesong. Fokuset nå er imidlertid på hvilke spillere som blir med videre, hvem som skal ut og hvem som kommmer inn, så vel som hva Ten Hag ønsker å gjøre med trenerteamet sitt i forkant av neste – og det er der en stor overraskelse kan være på trappene.

Les: Robin van Persie henter venstrevingen Bodø/Glimt gikk glipp av i vinter

Sky Sports melder at Ten Hag har kontaktet den legendariske Ruud van Nistelrooy. – Den nederlanske stjernen etablerte seg som en av Uniteds beste målscorere noensinne i løpet av sin tid på Old Trafford, og scoret 150 mål på 219 kamper for klubben. (Fra sommeren 2001 til sommeren 2006)

Nederlenderen hjalp de røde djevlene med å vinne Premier League i 2003 og to hjemlige trofeer i løpet av de neste to årene før han fikk mer individuell og kollektiv suksess i Real Madrid.

Siden han la opp i 2012, har 47-åringen hatt flere trenerjobber i Nederland og to ganger vært assisterende manager for det nederlandske landslaget.

Hans siste innlegg var hos Eredivisie-gigantene PSV, som han hjalp til med å vinne den nederlandske cupen og den nederlandske supercupen før han forlot i mai 2023 på grunn av «mangel på støtte i klubben».


Van Nistelrooy var et mål for det nylig opprykkede Premier League-laget Leicester City før de bestemte seg for å velge Steve Cooper i stedet, mens Burnley også har vært ivrig etter Vincent Kompanys exit til Bayern München.

Det overraskende valget om å beholde Erik ten Hag begrunnes enda mer overraskende med at manageren ikke er så viktig!!.

Faktisk, mens han diskuterte Uniteds noe overraskende beslutning om å holde seg til Ten Hag, sa medeier Sir Jim Ratcliffe nylig: «Manageren er ikke det sentrale problemet i Manchester United.

«Det er en idrettsklubb. Det må være konkurransedyktig, det trenger en grad av intensitet, men med en støttende side ved det fordi du har å gjøre med spillere som er relativt unge. Den har ikke hatt den typen miljø historisk.

«Det vil ta to eller tre sommervinduer for å komme til et bedre sted. Jeg er ikke sikker på at vi vil løse alle problemene i det første overgangsvinduet.»

Les på F7: Gladiator 2 vil inneholde noen av de «største actionsekvensene som noen gang vist i en film»